Riktiga Kvinnor eller o-kvinnor, finns de?!

Män letar efter en vacker, rolig, ung, sexig, välutbildat, smart, stilig, självgående, målinriktad, eftertraktad, med god och ordnad ekonomi, barnfri och inte minst trogen, lojal och förstående.

Uppstår direkt frågan:

Vad ska hon med er till?!

 

Fick av slump ta del av en dialog där ena mannen utropade: ”…men hon är en kvinna, en Riktig Kvinna!

Dialogen gjorde mig måttligt störd, kanske trampade någon på en känslig tå, vem vet… Och detta vill jag säga nu:

Mina vänner, det finns inga o-riktiga kvinnor. Dock har det funnits eller finns en man som inte älskar henne eller inte älskat tillräckligt för att hon ska kunna vara det.

Detta vill jag säga till alla män som läser den här texten nu:

Om du har nyligen börjat umgås med en Kvinna eller fått hennes samtycke för att tillföra glädje till din ensamhet, faktumet att hon är en Kvinna är inte din förtjänst, utan de andras som fanns innan dig och henne själv som har jobbat med sig själv till den hon är.
Så länge hon tillåter just nu har du bara möjligheten att beundra henne. Eller tills hon har släppt in dig i sitt hjärta och du har hunnit skita ner därinne.

Men om det är så att för en längre tid lever det fortfarande en Kvinna vid din sida, då är du beundransvärd. Det är mestadels bara din förtjänst!

Om du mötte och blev förälskad i en Strålande, älskvärd Kvinna som du beundrade och njöt av, men med tiden har hon förvandlats till krävande, irriterande, oattraktiv, gnällig och utmattad – det är bara din förtjänst! Du gjorde henne till o-kvinna, o-älskbar! Du visade så mycket av din o-kärlek att hon blev o-lycklig!

Kvinnan speglar alltid mannens beteende gentemot henne.
ALLTID. Hon är glad att sträva efter att bli bättre, nästan alla vi strävar, för att minns hur det började och tror på att man kan utveckla något.

Varför lämnar hon inte dig?!

Hon tror och hoppas in till det sista, för att det är en av kvinnans viktigaste egenskaper. Hur ska hon annars i åratal fortsätta tro på dig igenom alla dina motgångar, besvär, frånvarande och med ingen tro på sig själv?!

Till slut vill jag tillägga:
Bättre att ni män inte berättar för någon om sina dåvarande och nuvarande att de är o-kvinnor, inte Riktiga Kvinnor eller något annat om hennes personlighet och beteende.

För att när ni berättar det talar ni samtidigt om hur mycket ni inte älskade henne och vad ni förvandlade den känsliga varelsen som fanns vid er sida, tog hand och trodde på er.

Vilken flicka, tjej, kvinna som helst blommar upp ENDAST av kärlek, respekt, omtanke och beundran. Med det kan ni ändra henne! Till det bättre. Och det finns inga andra hemligheter i umgänget med oss.

Ni, er kärlek – vår hemlighet och er egna.

Ni – älskar.
Vi – i respons tror och lyfter upp er till obestridliga höjder.

Och vill tillägga att båda de sakerna är alltid uppoffringar och hårt arbete. Men vad ska man annars leva för om inte för kärleken?!

Vad finns det mer värde i?!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.