Affär med mänförsäljning.

Tack alla underbara läsare som ger feedback på vilka inlägg ni gillar bäst. Min dejtingperiod tyckte många var väldigt underhållande, jag med! Även mina personliga sagor och berättelser hör till de populära inläggen. Tyvärr utgör mitt eget kärleksliv inte så mycket inspiration till blogginlägg i dagsläget… Min egen kvinnliga fantasi däremot har, som vanligt inga begränsningar.
Jag kan ibland gå och tänka på en butik som hade män till försäljning! Eller vadå butik?! Nu var jag väl ändå lite blyg… Snarare varuhus… typ NK i Stockholm och de hade endast män till försäljning! Rena paradiset!
Hur skulle då min drömman vara?! Jag tänker, jag drömmer… men på något sätt blir det krångligare och krångligare… Kvinnans tankar är ju aldrig enkla…. Så här bjuder jag istället på en liten parodi om oss kvinnor… ur mina drömmar…

Det har alltså ÄNTLIGEN öppnats en butik med försäljning av män! Hit kan kvinnor komma, välja, vraka och köpa med sig sin drömman! Utanför entrén hänger en skylt med regler för hur allt går till:

1. Du kan besöka affären endast en gång i livet.
2. Affären har 6 våningar. Mäns kvalitéer höjs med varje våning.
3. Du kan välja vilken man som helst från våningen du är på eller fortsätta upp till nästa våning.
4. Du får aldrig återvända ner till föregående våningar.

En kvinna i en mindre lyckad relation hade varit nyfiken länge på att besöka den nyöppnade affären, men hade inte vågat… Till slut samlade hon allt sitt mod och bestämde sig för att lämna sin olyckliga relation, ge manaffären en chans och finna sig en ny riktig drömpartner för livslång relation. Efter att noga ha läst varuhusets regler går hon in i affären och vid första våningen fick hon syn på en skylt där det stod:
”Män som har ett jobb.” Hon log och gick med spänning upp till andra våningen.
På andra våningen lästen hon nästa skylt: ”Män som har ett jobb och älskar barn”.
Hon log ännu mer och med pirret i magen fortsatte vidare uppåt i huset.
På tredje våningen stod det: ”Snygga män med jobb som älskar barn”.
-Ooooo, finns det sådana med?!- kvinnan blev upphetsad av lycka och fortsatte vidare till fjärde våningen. Där läste hon: ”Riktigt snygga män med bra jobb, som älskar barn och hjälper till i hemmet”.
Kvinnan hade svårt att tro sina ögon. Hon kunde knappt motstå att välja någon av dessa män, men sprang ändå upp till femte våningen.
På femte våningen stod det: ”Riktigt snygga män, med bra jobb, som älskar barn, hjälper till i hemmet, är romantiska och uppskattar sin kvinna över allt annat”. När hon läste det började tårarna rinna, här ville hon stanna, här ville hon välja och vraka… Men ändå fortsatte hon till sjätte och sista våningen.
På sjätte våningen såg hon skylten: ”På denna våning är du besökare Nr 2.594.839 och vi vill meddela att här inte finns några män. Denna våningen finns endast för att bevisa att kvinnan är omöjlig att tillfredsställa! Tack för att Ni ville besöka våran affär!”

 

Fotograf: www.olasfoto.se www.facebook.com/ola.hilmersson

Förresten, sagan är inte slut än!

Mitt emot Mänaffären har det tydligen också öppnats en Kvinnoaffär.
På första våningen står det: ”Kvinnor som gillar att ha sex” och på andra våningen står det: ”Snygga kvinnor som gillar att ha sex”.
De resterande fyra våningarna har aldrig någonsin fått besök…

Fotograf: www.olasfoto.se www.facebook.com/ola.hilmersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.