Är han kär?!

Fotograf: www.olasfoto.se www.facebook.com/ola.hilmersson

Min killkompis ringde mig frustrerad och berättade att han kanske har träffat en tjej. Han ville fråga mig om råd. Han berättade och berättade och till slut utvecklades samtalet till en intressant diskussion: Hur vet en man att han egentligen är kär?! Eller förälskad… Ellet fallit dit fullkomligt, utan någon återvändo?!
Vi kvinnor bara svävar runt av lycka och hjärnan blir som bortblåst, medan män har istället svårt att erkänna faktumen om en förälskelse och snarare flyr åt andra hållet.
För att underlätta för Er och reda ut era känslor har jag och min killkompis gemensamt noterat några punkter:

1. Du vill gärna berätta allt för Henne.
När det händer något i ditt liv vill du gärna att Hon ska vara den första du berättar det för. Även om det är småsaker. I själva verket söker man bara en anledning för att höra av sig till Henne för att man tycker om Hennes umgänge.

2. Du börjar intressera dig av det som Hon tycker om.
Det som du inte brydde dig om tidigare börjar plötsligt intressera dig. Hon tillför förändringar i ditt liv och det behöver inte vara negativt.

3. Hon gör dig nervös.
Det är kanske några sekunder kvar till ert möte och du ser hur Hon kommer fram till dig, då börjar ditt hjärta klappa och du känner viss nervositet i kroppen.
Det kan bero på att du kanske känner för Henne men fortfarande inte redo att erkänna det för dig själv.
Eller kanske för att du vet vad Hon är värd och detta ger dig en känsla av osäkerhet, att inte kunna vara bra nog, verka klumpig eller bara säga något olämpligt som kan förstöra allt.
Kanske för att Hon lever sitt eget liv som verkar både skrämma och inspirera dig.

4. Du blir snällare än vanligt.
Du behandlar Henne bättre än alla andra och du hoppas att Hon märker det.
Sanningen är att Hon får dig att vilja bli bättre.

5. Du är inte likgiltig när du sårar eller gör Henne besviken.
När du kanske sårar andra berör det inte dig lika mycket. Men när det råkar vara Hon då upplever du skuldkänslor, blir du arg på dig själv för att du vet att Hon förtjänar bättre.

6. Du kommer på dig själv att du är svartsjuk.
Kanske när Hon bara står och pratar med någon och du står och tänker: vem är han?! Eller du upptäcker någon mer aktiv på hennes FB-sida. Kanske Hon inte svarar på ditt sms eller samtal och du undrar vad Hon gör just nu. Om man känner någon typ av svartsjuka då bryr man sig.

7. Du kommer på dig själv att du går in på Hennes sida.
Du intresserar dig av vad Hon lägger ut, vad hon gör, när Hon var inne senast. Du tittar igenom Hennes gamla foton utan att kanske ens förstå varför.

8. Du är alltid glad att se Henne.
Du ser Henne och det gör dig glad inombords. Bara att få se henne. Möta Hennes blick. Du börjar le själv utan att märka det. Hon gör ditt liv gladare.

9. Du saknar Henne.
Och du hoppas att Hon saknar dig med…

10. Du tänker på Henne sent på kvällen.
När du ligger i soffan eller i sängen, försöker somna, men i ditt huvud dyker upp massa tankar om Henne. Du vill ta fram telefonen för att titta om Hon är online, vad Hon gör, men vill inte tränga dig på och skriva till Henne.

11. Du reflekterar till Henne när du hör vissa låtar.
Kanske det kommer någon låt på radio och du accosierar det med Henne. Du kanske avskyr det, men kan inte göra något åt det.

12. Du kommer Henne närmare och sen backar.
Ni träffas, ni umgås, du känner hur du trivs i Hennes närvaro och det skrämmer dig och du börjar backa.

13. Du är beredd att göra allt för Henne.
Till Henne vill du bara svara ”ja”.

14. Ingen går att jämföra med Henne.
Hon efterliknar inte någon annan. Hon kanske inte ens din typ egentligen. Du kanske till och med fortfarande träffar andra, men tänker på Henne och hur speciell Hon är.

15. Du vågar inte erkänna dina känslor.
Du kan testa det mesta eller bara förneka allt. Men det finns bara två utvägar: antingen blir ni ett par eller så blir Hon tillsammans med någon annan.
Om du inte kan tänka dig att Hon skulle tillhöra någon annan då är det dags att göra något åt det.

Fotograf:
www.olasfoto.se
www.facebook.com/ola.hilmersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.