Borta bra, men hemma bäst.

Det var tre bröder en gång som såg Lyckan sitta nere i ett hål i marken. 
Den första brodern gick fram till hålet och bad Lyckan om mycket pengar. Lyckan uppfyllde hans önskan och han gick därifrån lyckligt förmögen. 
När den andra brodern gick fram till hålet, bad han Lyckan om den vackraste kvinnan. När hans önskan blev uppfylld sprang han lyckligt därifrån tillsammans med henne. 
När tredje brodern gick fram till hålet, frågade han Lyckan vad han kunde göra för den. Lyckan bad om att hjälpa den ut därifrån. När mannen hjälpte Lyckan ut, följde den sedan honom överallt…

När jag kom ut från flygplatsen igår stod Han och barnen utanför med största leenden jag sett. De dränkte mig i pussar och kramar. Han höll i rosorna och barnen hade gjort teckningar till mig. Huset var städat, middagen på spisen och en stor present väntade på matbordet.

Det är den största lyckan som finns när man är en familj och alla är lyckliga av varandras närvaro. När huset är fullt med barns skratt och det finns inga begränsningar i fysisk kontakt till varandra.
Det finns ingen bättre känsla än att vara mamma som är en kärlekskälla för allas välmående…

Men varför måste man gå igenom eld och lågor för att få uppleva en gnutta av den lyckan?! Varför är människor så otacksamma och har svårt att se, uppskatta och njuta av det fantastiska man har i sitt liv?!

Varför måste män fullkomligt förlora sin kvinna till någon annan för att vakna upp och inse hur betydelsefull hon har egentligen varit?!

Vad hade hänt om det inte hade gått att ändra faktumet att hon numera tillhör den andra?! Vad hade hänt om hon inte haft tillräckligt med känslor och givmildhet för att kunnat förlåta?!

Mitt ex har kommit tillbaka till mitt liv.

Mr H kommer fortsätta leva sitt liv utan att vi kommer höras i fortsättningen.

Jag ska göra mitt bästa för att komma över den tuffa perioden i mitt liv som var full av starka känslor och turbulenta händelser fram och tillbaka.

Jag ska försöka bygga upp på nytt ett förtroende för den mannen som alltid betytt så oerhört mycket för mig och som har sårat mig.

Vi har sårat varandra…

Jag kommer hoppas att alla sårade och drabbade i det triangeldramat kan få ut något positivt av det i slutändan.

Jag kommer hoppas att jag kommer få ett lugnt och tryggt liv med mina fantastiska barn och mannen som jag vill dela resten av livet med.

My story has a happy ending!

img_3179

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.