Cheat her?! Cheat her not?!

Cheat her?!
Cheat her not?!

 

Jag hade en lång och lärorik middag med mr. NoName igår kväll som har utvecklat mina perspektiv att se på framtiden och gav mig nya frunderingar. En av dem var: om en man tillhör kategorin Casanova, Playboy eller bara en kvinnotjusare, vart tar hans energi vägen när han bara byter ut kvinna efter kvinna?!

Generellt ser jag män som polygama och kvinnor monogama. Vi kan trösta oss själva att det är naturens skapelse och det är inget man kan göra åt än att bara acceptera. Men först och främst en man är en människa som är kapabel att utvecklas, kontrollera sin kropp, sina handlingar, sin hjärna och sitt liv. En man är en personifiering av skaparen på Jorden. Om man tittar runt omkring sig då ser vi att det mesta som har skapats och byggts upp är gjort med manliga händer. Mannen är frambringaren och kvinnan är den som fyller upp och stimulerar mannen till alla hans hjältedåd genom sin kärlekskraft.

Så vart tar energin vägen om han ständigt är otrogen?! Han förstör sin manliga kontenta, fördärvar sin plikt att skapa, bygga upp, försvara sin kvinna som han själv en gång hade valt. Han är tvungen att ljuga och bryta ner sin personlighet, dessutom inte bara sin, utan även sin kvinnas. Den mannen förödar fullkomligt sin karma och kommer ha väldigt svårt att träffa en bra kvinna framöver.

Där det finns otrohet, finns ingen familj, finns ingen gemensam attraktionskraft.

När en man och kvinna befinner sig i kärlek då byter de energier och fyller upp varandra med styrkan som hjälper de i utvecklingen.

Män är struktur, kvinnor är uppfyllnaden av strukturen.
Kontinuerliga tillfälliga förbindelser fyller inte upp med krafterna som en man egentligen behöver. En man behöver värme, kärlek och omtanke. Han behöver finna den kvinnan som kan fylla upp hans struktur och öka välbefinnandet.

Det är ingen större skillnad mellan gifta eller singla män. Även singellivet bryter ner män. De slösar sin tid och energi på meningslös raggning istället för att ägna sig åt konkreta mål som att skapa, bygga upp, utvecklas, hitta till nya vägar och intressen. Lägga sin energi på ständig pickup på krogen eller nätet, engagera sig i halvdana förbindelser skyltar endast om en stor hunger på självbekräftelse.

Män ska söka självbekräftelse genom hederliga gärningar, inre utveckling och ekonomisk tillväxt.
Om du är författare, arkitekt, affärsman, det spelar egentligen ingen roll vad du är, du ska självbekräfta dig genom att bli den bästa på det du gör och att det kan tillföra nytta till din omgivning. Du ska ägna dig åt din sysselsättning, förbättra vår värld för dig och kvinnan du lever med.

Så snälla alla Pickupers och otrogna män:
Don’t play with her heart, she only has one.
Play with her boobs, she has two.

FullSizeRender (2)

1 Comment

  1. Lena skriver:

    Vad har han för klocka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.