Kvinnodagen!

Fotograf: www.olasfoto.se www.facebook.com/ola.hilmersson

I don’t mind living in a man’s world as long as I can be a woman in it!

Varje vinter börjar jag längta efter 8 mars. Jag ser inte den dagen längre som ett mål att sträva efter jämställdheten, i min familj har jag moderniserat den dagen för länge sedan.
För mig är det en speciell dag på året då jag vill äntligen släppa in våren och fira kvinnans visdom, värme, skönhet, sexualitet och uppmärksamhet till kvinnan. Med andra ord, allt det som vi kämpat bort under tiden vi blev så jämställda…

Jag tar fram mina färgglada klänningar och högklackade skor och gör mig extra vacker! För mig är det KVINNANS dag, en av de mest romantiska dagarna på året då Mannen ska fylla upp huset med blommor, visa extra uppskattning, ta över hemmasysslorna och unna mig en minnesvärd dag. Den dagen jobbar jag inte, jag är bara ännu vackrare, ännu mer älskvärd, ännu mer värdefull, jag känner mig speciell över det vanliga. Och det är inte bara jag som firar, det firar även min dotter! För att hon är en blivande kvinna och den dagen kan vi förgylla med nya investeringar i oss i form av shopping och choklad under tiden mannen och sonen lagar middag till oss alla. Vi kommer hem glada med tulpaner i alla möjliga färger och fyller upp huset med sprudlande vårkänslan. Det ska vara en stor dag och hela familjen ska längta lika mycket efter den 🙂

Bara för att kvinnor strävar efter att vara jämställda innebär det inte att män inte ska vara rädda om dem. Hur starka än vi verkar vara är vi i enorm behov av kärlek, trygghet, omhändertagande och uppskattning. Kvinnor själva tar hand om Er, barn, gamlingar och allt annat runt omkring. Vi pendlar i humöret pga av trötthet. Vi består av mycket känslor, vi är sköra och impulsiva.

Även om kvinnan strävar att inta samma position som mannen så kommer det aldrig vara möjligt. Vi har inte tillräckligt med fysiska krafter att klara av arbete som män gör. Stress härdar män, men kvinnor gör oattraktiva. Vi är värda lika, men skapta olika. Kvinnor ska inte bära en säck med potatis upp till femte våningen t ex. Hon ska inte gå in i ett slagsmål och försöka försvara och skydda mannen. Det finns manligt och det finns kvinnligt. Vi ska uppskatta och komplettera varandra, inget annat.

Hur självständiga vi än verkar vara, drömmer de flesta kvinnor om en stark och manlig axel vid sin sida, som kan skydda oss, lyfta upp, den som aldrig lämnar, den som hjälper att övervinna rädslor, den som inte behandlar henne som likvärdig, utan som en skör och känslig skapelse som man måste vara rädd om! Av en sådan omtanke öppnar kvinnan sig, blommar upp och visar det bästa som bara finns hos henne.

Var rädda om Era kvinnor! Köp blommor, köp presenter, visa omtanke, närhet… Bara finns för Henne!

Önskar alla en fantastisk och kärleksfull Kvinnodag! 🙂

Fotograf:
www.olasfoto.se
www.facebook.com/ola.hilmersson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.