Maldiverna och SexJulKalender

Fotograf: http://gato.photography/ http://www.facebook.com/gatolt

Har din kvinna migrän varje kväll?!
Försök att lägga en resa till Maldiverna mot hennes panna…

Vi kvinnor är väldigt enkla…

Maldiverna har länge stått på min önskelista. Han berättade glatt att drömmen kommer att uppfyllas och jag kan börja packa väskan. Jag hoppade och studsade som en harpalt runt huset.

Äntligen Maldiverna med en havsvilla! Äntligen får jag chansen till flera mina drömmar att uppfyllas… Om min man är generös med resan då är det ett perfekt tillfälle för mig att ge honom en SexJulkalender. Han kommer vara minst lika glad och också studsa som en harpalt när han har världens bästa kvinna som gör det för honom. Men i själva verket är det först och främst MIN dröm, i första hand gör jag det för MIG själv. Och om jag njuter, så njuter naturligtvis han också. WIN-WIN.

Jag började direkt planera. Inte resan, utan min kalender naturligtvis. Först och främst gick jag in på Evas Underkläder.

Underbar sida, jag brukar alltid hitta något där, allt från utklädnad till vanliga porriga kropsstrumpor.

Det är inget i stil med Agent Provocature, som jag föredrar före allt annat, men rätt kul med lite billigare saker också. Om man är så exklusiv, påkostad och proper på dagarna, då är det underbart att slappna av på nätterna och vara extremt billig och slampig.

Jag hade beställt hur mycket som helst. Varför har julkalendern bara 24 dagar?! Och jag har inte ens 24 dagar på Maldiverna… Vi får komma ikapp oss genom att öppna två paket om dagen, morgon och kväll… 🙂

När jag var klar med utklädanden började jag granska alla möjliga sexsajter. Jag kan inte skryta att jag är så extremt erfaren av allt urval som finns, men väldigt nyfiken. Testar gärna allt. Allt är spännande och roligt… 🙂

Detta kommer jag göra till den mest minnesvärda resa man kan tänka sig…..

Får inte glömma att ta med hjärtmedicin till mannen… Man vet aldrig… 😉

Fotograf:
http://gato.photography/
http://www.facebook.com/gatolt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.