När han är kär…

Fotograf: http://gato.photography/ http://www.facebook.com/gatolt

Ord berättar vad hans hjärna tänker…
Handlingar avslöjar vad hans hjärta känner…

När kvinnan blir förälskad blir hon nästan blind och hennes utvalde känns nästan perfekt. Hon lägger all sin energi på honom. Men är det verkligen värt det?! Hur vet vi om de känslorna är ömsesidiga?!

Han känner stor sexlust.
Den första impulsen av vår närhet är alltid sexuell dragningskraft. Det största kännetecknet en förälskad man har är hans omätliga sexuella lust. Om en man vill ha en kvinna då har hon en chans att bli hans kärlek, men så klart är det ingen självklar garanti att han är verkligen förälskad. I sin natur vilken man som helst befinner sig i permanent strävan efter fysisk återförening. Instinkten att fotplanta sig är den starkaste drivkraften en människa känner. När en man tittar på en kvinna, nästan alltid skannar de av oss för möjlig fysisk närhet. Oavsett hans medvetande ploppar det upp en tanke: ”hade hon velat ligga med mig?!” Och efterföljden till hans beteende kan bero på hans naturliga manliga intresse till det motsatta könet. En jägare väcks i honom. Ju svårare bytet är, desto starkare intresset att erövra. Genom sex får mannen bekräftelse för sin manlighet. Det är där hans manlighet börjar. Dock ibland kan det vara ett sätt att övervinna sin osäkerhet. Han har fått det han ville ha, intresset slocknar. Alltså lusten inte alltid bevisar deras känslor. Alltså räcker det inte bara med bara en punkt, för att alla fibrer i våra själar längtar inte bara efter erektioner, utan även efter kärlek och ömhet. Precis även som män.

De söker efter själslig närhet.
Han söker sig efter ditt sällskap, umgänget med dig, ringer, skriver, berättar om sig själv, även lyssnar. På alla möjliga sätt försöker han få kontakt med dig. De tillåter kvinnan komma in i sitt liv. Generellt är män väldigt konservativa och betraktar chanserna att släppa in någon i sitt liv, i sitt utrymme, sitt hem, sin vardag som ett intrång på deras dyrbara frihet. Men om han själv envetet försöker introducera dig in i sitt liv då är det garanterat ett kärlekstecken. Han är beredd på uppoffringar. Han är glad att förändra sig, försöker kompromissa, prioritera om och ändra sina planer, sitt liv, spendera sin tid, krafter, energi för er relations skull.

Han strävar efter att ta hand om dig.
Han försöker anpassa sig efter kvinnans humör och gissa hennes önskningar. Han blir grymt ledsen om han misslyckas eller något går snett. Han blir glad som ett barn om han har lyckats göra sin kvinna glad, överraska, få henne att skratta, lugna eller skydda henne.

Och till sist. För vissa kvinnor som gärna blundar för uppenbara kärlekstäcken kan den sista punkten vara den viktigaste.
Han varken sårar eller gör dig illa!
Det betyder att han inte kan skada en med mening. Han kommer aldrig utnyttja dig, lura och förråda. Det är otänkbart för en man som verkligen är förälskad. Ostyrbara tråkigheter som vi utsätter varandra för pga ouppfostran och okunskap räknas inte här. Jag syftar om medveten grymhet eller patologisk råhet, förnedring, psykisk press som bryter ner ens inre värld och ibland även vår fysiska kropp.

Fotograf:
http://gato.photography/
http://www.facebook.com/gatolt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.