Paradise found.

Hej 2017!
Hej alla läsare som är kvar! 🙂

Följ med mig!
Du kommer ångra dig, men du kommer att gilla det…

 

Bloggen är så tidskrävande, när ska man finna tid till den när livet är så händelserikt?!
Kanske bara nöja sig med bilderna som talar för sig själva utan att skriva recensioner om alla mina funderingar… Men lite kort måste jag ändå berätta om min absoluta paradisresa.

Det visade sig att Sexjulkalendrar är inte välkomna till Maldiverna. Man uppmanas att ha ett primitivare sexliv i muslimska länder och några specifika hjälpmedel får inte lov att inkluderas.
Pga av innehållet blev min väska fast i tullen och det tog mig 3 dagar att få ut den under villkoret att allt sexinnehåll skulle konfiskeras. Allt jag hade med mig under de 3 första dagarna var ett par trosor, en t-shirt och en påse full med skönhetsprodukter som jag (klokt nog) inhandlade på flygplatsen.
Ön vi bodde på hade ingeting att erbjuda förutom badmadrasser, godis och snorkelutrustningen. Men vad egentligen behöver man när man kommer med sin kärlekspartner till ett sådant paradis som Maldiverna?! Egen privat vattenvilla med pool och roomservice. Kläder eller några bikinis verkligen inte nödvändiga. Jag var helt fascinerad och uppslukad av lugnet och omgivningen. Telefonen var endast till för fotografering. Jag är ganska berest, men har aldrig någonsin upplevt något så paradisaktigt som detta. Finns det något som kan slå Maldiverna?! Då vill jag gärna ha tips!
Har man en kär partner, så åk hit! Det är värt varje krona! Man får extremt mycket njutning för pengarna. Har du en mindre kär partner, så res INTE hit! Du kommer bara vara avundsjuk på alla kåta par som går och oavbrutet klämmer på varandra…

 

         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.