Relationer, Louboutin och Sexlekar

Känslor är en färskvara.
Efter ett tag brukar de lägga sig, men det de hunnit tillföra förblir kvar…

 

Relationer kan vara så enkelt underhållande ibland om man verkligen tycker om varandra…

Min man är på en längre affärsresa nu, men vi messar och facetimar jämt. Jag börjar få tillbaka känslorna och med hans hjälp ta fram den sidan hos mig som våran relation må bra av.

Det började med att han ringde och skröt hur nöjd han var över presenten han hade köpt till mig, men jag skulle absolut inte få veta något mer. Han retade upp min kvinnliga nyfikenhet och jag gick runt frustrerad i flera timmar. Fram mot kvällen kom han med ett retsamt förslag, för varje sexig bild jag skickar till honom skulle jag få en ledtråd om vad presenten är. Haleluja! :))) Jag älskar såna spel, jag älskar såna utmaningar, jag blir sååå igång…

Under tiden jag försökte lägga barnen sprang jag och ansträngde mig för att han skulle ge mig ledtrådar. Jag knäppte upp blusen och vek upp troskanten mellan benen för att få en bild… På bordet stod en flaska finare Riesling som jag hade hällt upp ett glas av. Snabbare än kvickt tog jag med mig glaset, haffade ett par vita trosor, drog på mig dem, låste in mig i badrummet, satte mig på golvet och tryckte på videoinspelningen… Jag hällde vinet på trosorna så att det rann mellan benen och de blev blöta… Man kunde se allt igenom… Jag ställde det tomma glaset precis framför kameran så att man kunde se igenom det hur jag viker undan troskanten och kör mina våta vinfingrar in i slidan… Efter den videon blev ivägskickad kom fjärde ledtråden som fick mig att lista ut vad det var…

Supersnygga, råkaxika Louboutin spikes… Vid den stunden blev min G-punkt så väl stimulerad att jag nästan kunnat få en utlösning. Men jag blev istället uppfylld av alla tacksamhets och kärlekskänslorna för min underbara man… Att han tänker på mig… Att han känner mig så väl… Att han vill göra mig glad… Att han är uppmärksam… Att han bara finns, återigen i mitt liv… Att han bara är som han är: extremt ego ibland och oemotståndligt underbar för övrigt att jag vill bara kasta mig över honom och dränka honom i pussar… Jag vill dyrka hans ego, han generositet, hans framgång, hans sämre sidor som gör honom till den han är, hans leende, hans driv, hans syn på livet… Jag vill alltid stå vid hans sida och känna mig så extremt stolt över att vara HANS kvinna! Fylla upp honom med den styrka, glädje och positivitet som han behöver… Jag vill sätta en annons i GP med hans bild över en hel sida och berätta för alla att jag har världens bästa man! :)))


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.